Mette Borghus – Anbefalinger

Generelt

Jeg har fået behandling af Mette og jeg kan varmt anbefale hende!Wendy

Mette er en af de bedste jeg har været ved.
Og der bliver helt sikkert snart en næste gang.Thomas

Psykomotorisk Behandling

Mette har mine varmeste anbefalinger som kropsterapeut. 🙂
Jeg går i et psykomotorisk forløb hos Mette, og hver gang har jeg en oplevelse af at føle mig set af hende.
Det er tydeligt for mig at mærke, at hun har en stor faglig viden og en stærk indfølingsevne.
Jeg oplever Mette som meget nærværende under behandlingerne, og hun er god til at spore sig ind på mine behov og problemstillinger.Helene

Super kompetent, indfølende og effektiv, anbefales til både akut og forebyggende behandling.Sune

Går fast ved Mette en gang om ugen til afspænding, vil stærkt anbefale hende!Louise

“I mit forløb ved Mette, lærte jeg at kontrollere min angst, igennem forskellige redskaber. Jeg fik meget mere tro på mig selv, og tro på at mine følelser var okay at have, og ikke noget at skamme sig over. Mette lærte mig at dykke ned i mine følelser på en hensigtsmæssig måde, så jeg fik dem adskilt, og sat ord på dem. Derigennem fik jeg en indre ro, som jeg længe havde søgt efter.”  Sara.

“Tak for en skøn behandling igår, det åbnede virkelig op for nogle ting , som jeg har gemt lidt på, på det sidste. Skønt at være tilbage til selvrefleksionstiden :)”  Luna

Massage

En massage hos Mette opløste mine skulder- og nakkesmerter.
Mette er meget grundig og opmærksom, og hendes varme og omsorg mærkes i hendes berøring. Jeg følte mig afslappet og afspændt, da jeg gik derfra.Helene

Hold: Motion & Velvære

“Tak for rigtig god gymnastikundervisning hver tirsdag.
Af de syv instruktører jeg har oplevet igennem årerne, er du den fagligt bedst velfunderende og mest behagelige, vi har haft. Vi kommer virkeligt hele kroppen igennem — så stor tilfredshed.
Et stort 12-tal hele vejen igennem, undtagen ved din afslapning til sidst, her vil jeg kun give dig et 10-tal – og det er egentligt lidt paradoksalt, fordi du i din guidning her er et klart naturtalent. Du har ro på, hviler i dig selv, giver dig den tid der skal til, er fra naturens side velsignet med en rolig behagelig stemme. Men efter min opfattelse rækker afslapningen kun til et 10-tal på grund af den baggrundsmusik du har valgt, som ligger i et andet toneleje end din stemme. Din stemme er meget behagelig, og du bruger den i afslapningen uden de store tonemæssige udsving. I din baggrundsmusik derimod er der store udsving med nogle skarpe diskantlyde, som forstyrre og rammer helt ved siden af din stemme og den stemning du skaber. Da du er et naturtalent, vil jeg synes, at du skulle prøve en gang at guide helt uden baggrundsmusik”.
Bjarne

Hold: Efterfødsel

“Jeg kan varmt anbefale det! Vi var en barselsgruppe, som fik lyst til at supplere kaffehyggen med efterfødselstræning.
Det var en stor fornøjelse at blive trænet af Mette – vi følte os i trygge og kompetente hænder. Og hvor er det fedt at lave noget fysisk sammen også:-)
 “Maja
“Jeg deler Majas begejstring! Jeg kan varmt anbefale.” Gunhild

Hold: Bækkenbund

“Jeg deltog i din workshop i Vejle for noget tid siden.
Jeg havde ikke et stort problem kun når jeg uventet kom til at nyse.
Det problem er nu væk og ydermere kan jeg også mærke en ændring med min blære. Jeg render ikke så ofte mere og kan sagtens gå ud af døren uden at skulle “tisse af” først.
Jeg laver 2 venepumpe øvelser- 2 bækkenbunds øvelser og 1 afspændingsøvelse, ca. 2 gange i ugen. 
Bare fantastisk.
Tak for detAnnette?
P.s. workshoppen var desuden også meget informativ”

“Det var virkeligt godt, og jeg kunne bruge en masse, til at træne min bækkenbund! Synes virkelig at du er en dygtig formidler og det var rigtigt trygt at være der sammen med dig!”  Anemone

“Du er en meget inkluderende og behagelig instruktør/underviser.
Det er givende og spændende at arbejde koncentreret med sin krop under din ledelse. Tak for det.
Jeg føler mig godt tilpas på holdet, selvom det nok er usædvanligt(?) at mænd deltager på et sådant hold. Jeg føler mig vel modtaget, og jeg tror at mange flere mænd burde overveje muligheden for denne træningsmulighed, både for træning af fysikken, men så sandelig også for kontakten til kroppen.
Jeg glæder mig til også at arbejde med åndedrættet, i forbindelse med træningen, afslapning.” Poul

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen